nedelja, 16. junij 2013

Inštrukcije matematike in statistike

Center za inštrukcije preko celega šolskega leta nudi profesionalne in strokovne inštrukcije ter priprave na vse vrste izpitov za dijake, učence, odrasle in študente. Učni center Horizont pa izvaja tudi inštrukcije za učence in dijake s statusom športnika in pa osebe s posebnimi potrebami. Pri inštrukcijah gre za pripravo na tekoča preverjanja znanja, popravo ali izboljšanje ocene, usvajanje in utrjevanje posamezne učne snovi ali pa za hitro pripravo na izpit. Pomembno je, da se snov na inštrukcijah podaja razumljivo ter da se inštruktorji prilagodijo posameznemu tipu učenca in tudi upoštevajo njegove zmogljivosti ter interese.
Matematika in statistika sta zagotovo predmeta, ki učencem, dijakom in študentom delata največ preglavic. Učni center Horizont vam na področju statistike ponuja inštrukcije iz osnovnih in pa zahtevnejših statističnih metod, katere se uporablja predvsem v ekonomiji in poslovnih vedah. Sicer pa je statistika študijski predmet, katerega boste zagotovo našli na večini fakultet, če ne kar na vseh. Program inštrukcij statistike pa je razdeljen na dva dela in sicer na osnove iz statistike in na vzorčno statistiko. Katere pa so vsebine inštrukcij statistike pa si lahko ogledate na spletni strani učnega centra Horizont, kjer pa boste našli tudi informacijo o ceni in spletni obrazec, katerega je potrebno izpolniti za naročilo inštrukcij.
Inštrukcije matematike pa so namenjene za vse tiste, ki si želijo doseči temeljni standard in tako popraviti negativno oceno in pa za tiste, ki si želijo pri matematiki višje ocene oziroma doseči zahtevnejši standard znanja. Na spletni strani učnega centra Horizont boste našli še več informacij o inštrukcijah matematike. Zagotovite si inštrukcije matematike ali statistike in izboljšajte svoj učni uspeh ter si pridobite samozavest.

Ni komentarjev:

Objavite komentar