nedelja, 21. september 2014

Francija, prijetna smučarska izkušnja

Francija je prijetna smučarska izkušnja . Dežela Francija v svetu slovi po mnogih posebnostih in značilnostih. Med raznolike pokrajine, ki jih premore Francija, so tudi območja bogata s snežno odejo.

Francija je pri mnogih slovenskih smučarjih uvrščena na najvišja mesta priljubljenosti, zaradi svojih značilnosti. Med pogovori ljudje s takšnimi izkušnjami znajo opisati, zakaj je za njih Francija najboljša smučarska destinacija. Francija je mnogim všeč zaradi smuke, ki je drugačna, kot v drugih deželah s snežno odejo. Poleg tega je Francija zanimiva tudi za vse, ki uživajo v vseh spremljajočih aktivnostih. Ko se smučarske naprave zaustavijo življenje v smučarskih središčih ne zastane, ampak le premakne iz smučišč v restavracije, hotele, apartmaje, ter mnoge druge lokacije, kjer je možno prijetno preživeti zimske večere. Dobra smučarska središča nudijo na kratko povedno vse, kar bi smučarji lahko počeli v njihovem domačem kraju v večernih urah ali pa tudi sicer.

Zabavni in razvedrilni program je vedno pester in raznolik, prilagojen najrazličnejšim željam in okusom. Gostinski del ponudbe je podobno, kot v drugih krajih Francije zagotovilo za gurmanske užitke. Poleg domačih in tipičnih francoskih gurmanskih užitkov je moč okušati tudi kuhinje z drugih področjih. Dobra francoska smučišča in smučarska središča se poleg tega znajo prilagoditi tudi raznim drugim načinom prehrane. Slovenski smučarji imajo Francijo radi tudi zaradi obsežnih prog in dobre prometne povezave. Mnogi se v Francijo odpravljajo tradicionalno, leto za letom. Dobre izkušnje v primerjavi z drugimi smučarskimi deželami jih prepričujejo v pravilnost takšne odločitve in tradicionalnem odločanju za francoska smučišča.

Ponudba drugih smučišč, tudi bližnjih jih ne zanima, saj v Franciji preprosto dobijo več. Oddaljenost od domačega kraja skopni z kakovostno ponudbo. Kakovostna smuka je omogočena z obsežnimi površinami namenjenim smučanju, na njih se najde na kratko povedano vse. Smuka, hrana, pijača, prevoz. Francija je prijetna smučarska destinacija, mnogi si njeno ponovitev privoščijo tradicionalno.

Smučanje v Franciji vedno rezerviram tukaj

Ni komentarjev:

Objavite komentar