četrtek, 22. oktober 2015

Zamrzovalna omara, moder nakup

Zamrzovalna omara je lahko moder nakup , če poznamo osnovne lastnosti, svoje zahteve ter možnosti na trgu. Moder nakup je zamrzovalna omara v primeru, ko nam lahko ponudi izredne lastnosti . Lahko pa je zamrzovalna omara ugoden nakup v primeru, da so lastnosti boljše, kot to odraža višina investicije. V mnogih primerih višina investicije odloča o tem, kakšna zamrzovalna omara bo kupljena.



Hkrati pa je v nekaterih primerih višina investicija pogoj, ki se ga ne sme preseči v času, ko se kupuje zamrzovalna omara. Razlogov za takšne odločitve je več. V ponudbi ima lahko zamrzovalna omara, ki ima boljše lastnosti, lahko obstajajo alternative, možnost je, da obstajajo nadomestki, obstajajo še številni drugi razlogi. Vsak od razlogov ima svoje možnosti za uspeh, ker o tem govorijo upravičeni razlogi. Upravičeni razlogi se v primeru nakupa spremenijo v prednosti. V ponudbi je prednosti lahko veliko. Namen nakupa vemo sami, podobno je z željami in zahtevami ter seveda možnostim. Želje in zahteve nudijo točno določeno ponudbo, možnosti jo največkrat zožijo. Na podlagi tega dobimo ponudbo, ki nam je dostopna. V primeru, da si želimo to zoženo ponudbo povečati, lahko iščemo ugodnejše pogoje nakupa, lahko pa pogledamo tudi alternative ali nadomestke. Alternative nam nudijo enake učinke na drugačen način. Kar je v našem primeru najbolj zanimivo, je višina investicije. Za enako investicijo, lahko alternative ponudijo večjo ponudbo. Razlika je največkrat v lastnostih. Te lastnosti lahko niso tako dobre kot pri prvotni ponudbi, imajo pa druge lastnosti boljše.

Odločitev je velikokrat povezana z aktualnimi lastnostmi nakupa, lahko pa je odločitev pogojena z vnaprej določenimi lastnostim nakupa. Tako imamo kupce, ki se v razmeroma kratkem času lahko prilagodijo novo nastali ponudbe. Imamo pa tudi kupce, ki jih novo nastala ponudba ne prepriča, ter ostanejo raje pri predhodni ponudbi. Zamrzovalna omara mnogim pri izbiri povzroča številne zadrege in številna vprašanja.

http://beko-si.com/ZAMRZOVALNIKI/Zamrzovalne-omare

Ni komentarjev:

Objavite komentar