torek, 2. februar 2016

Zell am See, atraktivne počitnice

Zell am See nudi atraktivne počitnice . Atraktivne počitnice Zell am See nudi v več pogledih. Zimske počitnice kot prvo zahtevajo sneg in snežne radosti. Ker danes v urbanih središčih pogrešamo zimsko idilo, je motivacija za kraje z obilico snežne odeje velika. Zimska idila je v Zell am See zagotovljena. Mestece z bogato zgodovino, ki sega v rimske čase leži ob jezeru na nadmorski višini sedemsto petdeset metrov.



Jezero obdajajo visoke gore ter slikovita naselja na obali. Zell am See šteje skoraj deset tisoč prebivalcev. Turizem v Zell am See ima bogato tradicijo. Začetki segajo v čas, ko so napredni posamezniki začeli iskati možnosti pobega iz mest, katera svoj čas niso ponujala kakovostnih življenjskih pogojev kot danes. Ti posamezniki so iskali možnost za preživljanje prostega časa izven mest. Podeželje v bližnji ali daljni okolici večjih mest je bil idealen kraj. Z razvojem železnice in drugih prometnic ter prometnih povezav, je pobeg iz mesta postal enostaven ter dostopen. Zell am See se je v odlično turistično destinacijo razvil na podoben način. Železniška povezava, ki je povezala kraj z večjimi mesti je pomenila začetek sodobnega turizma. Kmalu so sledile turistične zanimivosti na jezeru, obali ter okolici. Glas o dobri ponudbi se je širil, v kraj so začeli prihajati obiskovalci. Od radovednih turistov do kronanih glav. Do današnjih dni so se zmogljivosti in ponudbe razvijale, ter bogatile iz sezone v sezono.

Razvoj so krepili številni pomembni dogodki in prireditve v tako zimskih športih, kot drugih športih. Tako lahko danes obiskovalci tradicijo in sodobnost dobijo združeno v pestri ponudbi izbirajo po lastnih željah in okusih. Zimske počitnice so odlične zaradi naravnih danosti ter razvojnega potenciala, katere je moč občutiti na vsakem koraku. Smučarski center nudi idealne pogoje za tako začetnike kot vrhunske športnike. Ter množico ostalih smučarjev, ki bodo v Zell am See lahko občutili odličnost zimske rekreacije in zabave.

http://skifun.si/avstrija/zell-am-see/

Ni komentarjev:

Objavite komentar