petek, 23. december 2016

Lastnosti tekalne steze NordicTrack Commercial 2450

Tekalna steza je zelo težka, zato če morate premikati že sestavljeno tekalno stezo, je boljše, da plačate dodatno ceno in najamete nekoga, ki je zmožen premakniti ogromno in težko napravo. To velja še posebej v primeru, če je potrebno tudi prenašanje po stopnicah. Pri 76″ L X 38.5″ W X 73” H velikosti in 140 kg teže pri vsaki od tekalnih stez v seriji 1750 in 2450 te tekalne steze niso nekaj, kar lahko premaknete brez težav. Ne želite se poškodovati, kajne?



 Na srečo pa obe napravi tako NordicTrack Commercial 1750 kot NordicTrack Commercial 2450 treadmill prinašata SpaceSaver zasnovo, ki omogoča zlaganje za lažje shranjevanje. Teža pa se žal pri zloženi obliki ne bo znižala. Tekalno območje Napravi imata podobne lastnosti, ko govorimo o tekalni površini. Obe imata radodarno velikost dimenzij 22″ x 60” in maksimalno hitrost 12 mph. Ta hitrost ustreza skoraj vsem tekačem, ki radi izvajajo od lahke hoje do hitrega šprinta. Krov poganjajo 2.5'' valjčki in močan motor.

Model 2450 ima 4,0 HP motor, medtem, ko ima model 1750 nekoliko šibkejši 3.8 HP motor. Obe stezi imata maksimalno obremenitev do 140 kg; stezo lahko uporabljate brez skrbi, da se bo tekalni pas zlomil pod vašo težo. Pasova prav tako prinašata tehnologijo Flex Cushioning, ki lahko 'omehča' površino, saj vsrkava udarce vašega teka in tako ščiti vaše sklepe. Ko to funkcijo aktivirate, bo fizični šok vadbe zmanjšan za do 30 odstotkov.

Raven vsrkavanja lahko prilagodite glede na to, če želite, da je vaša tekalna površina čutiti mehko, kot na travi, ali trda, kot beton ali asfalt. Hitrosti in blaženje lahko kontrolirate preko enega dotika. In če, polno opremljen tekalni krov še ni dovolj, je prav tako prisotna WhisperQuiet tehnologija, ki je vgrajena v tekalni pas. Ta tehnologija vsrkava zvok vaših korakov in tako ustvarja tišjo vadbo. Obe tekalni stezi sta tako popolni za domačo uporabo.

Ni komentarjev:

Objavite komentar