ponedeljek, 5. december 2011

Zdravilišče – Vaša oaza sprostitve


Stopili smo v mesec veselja in praznovanj. Za nekatere je to mesec kratkega oddiha v zdravilišču. Slovenska zdravilišča se precej dobro zavedajo tega trenda. Temu primero so tudi prilagodili praznično ponudbo.

Zdravilišče vam ponuja čutno sprostitev in umik od dnevne rutine. Vsi, ki dneve preživljate v pisarnah boste v zdraviliških namestitvenih kapacitetah doživeli pravo pravcato preobrazbo. Udobje vašega doma bo oplemeniteno s programi sprostitve. Uživali boste lahko v raznolikih tretmajih za krepitev vašega zdravja. Vsako zdravilišče svojim cenjenim gostom ponuja številne lepotne tretmaje. Prijazno in strokovno usposobljeno osebje se bo potrudilo, da bo zadoščeno vsem vašim željam in pričakovanjem. Vodne površine zdravilišč vam nudijo sproščujoče čofotanje v bazenih. Vsi željni bolj aktivnega plavanja pa se boste potopili v večje plavalne bazene. Kopalno uživanje lahko nadgradite z obiskom dežele savn, kjer boste poskrbeli za odprtje por in utrditev imunskega sistema. Če ste novi na področju savnanja, vam pred prvim obiskom savne priporočamo branje katerega od spletnih virov, specializiranim za savnanje.


V zdraviliščih boste lahko okušali tudi tradicionalne kulinarične dobrote obarvane z lokalno noto. Glede na to, da je večji del zdravilišč  v štajersko-prekmurskem koncu se lahko nadejate pravih kulinaričnih presežkov.

Za obisk zdravilišča se vse pogosteje odločajo tudi predstavniki mlajše generacije, ki so prepoznali prednosti oddiha v zdravilišču oz. termah. Obisk zdravilišča si lahko popestrite z udeležbo na organiziranih dogodkih in krajših izletih. Tako boste spoznali tudi marsikateri skriti kotiček naše čudovite Slovenije.

Zdraviliški turizem v Sloveniji ima še svetlo prihodnost.

Ni komentarjev:

Objavite komentar