sobota, 28. junij 2014

Kamp Porto Sole v objemu cipres in borovcev

Kamp Porto Sole se nahaja v bližini Vrsarja . Do njega je vsega pet minut lahke hoje. Gostom nudi pocitnice na cudovitih plažah in bazenih. Za ljubitelje aktivnega preživljanja prostega casa so na voljo številni športni objekti kot so igrišca, potapljaški center, mnogi pa bodo za svoj kraj rekreacije izbrali bližnjo ali daljno okolico kampa. Sam Vrsar z okolico bo lahko postal zanimiv izlet na kolesu. Namestitvene kamp Porto Sole nudi v odmaknjenem zalivu.

Odmaknjen zaliv gostom ponuja 800 mest za kampiranje. Opremljena so z prikljucki za vodo in elektriko. Na voljo so tri osnovne enote in sicer : superior parcela, parcela in kamping prostor. Kamp Porto Sole nudi gostom uživanje v sadežih, ki jih ponuja okolica kampa. Sveže ribe ali školjke iz bližnjega naravnega rezervata Limski kanal so za sladokusce pravi magnet. Kamp Porto Sole poskrbi tudi za druge okuse, saj je na voljo tudi picerija, ki nudi odlicne pice, ponudbo pa zaokrožajo še mnoge druge jedi kot so recimo testenine in solate.

Za ljubitelje hitre osvežitve so na voljo bari, Cafe in pub. Vsem, ki radi izvajajo športne aktivnosti kamp Porto Sole nudi veliko izbire. Deset pešcenih in dve colorset teniški igrišci sta dobrodošla ponudba za ljubitelje tenisa. Poleg tega sodi v okvir ponudbe šport in zabava vecnamensko igrišce za košarko, odbojko, mali nogomet, rokomet in badminton. Kamp Porto Sole omogoca tudi športne aktivnosti kot so : namizni tenis, mini golf, kegljišce, fitnes.

Za vse, ki bi se radi podali nekoliko dlje in bi radi odkrivali lepoto okolice so na voljo izposoja koles in razlicne vodne aktivnosti. Kamp Porto Sole omogoca šolo potapljanja, s katero boste lahko odkrivali podvodni svet obale zahodne Istre. Smucanje na vodi, vožnja z raznimi plovili, vam lahko pricara pogled na širšo okolico kampa. Z izposojo koles kamp Porto Sole omogoca odkrivanje lepot širše okolice.

http://www.campingrovinjvrsar.com/sl/Kampi/Porto_Sole_Vrsar

Ni komentarjev:

Objavite komentar