ponedeljek, 16. november 2015

Esprit Slovenija, dizajnerska odličnost

Esprit Slovenija je dizajnerska odličnost. Dizajnerska odličnost je Esprit Slovenija, ker se blagovna znamka z oblikovanjem načrtno ukvarja že desetletja. Esprit Slovenija se zaveda, da oblačila človeku pomenijo več kot le zaščito pred negativnimi vlivi iz okolice. Kupcu lahko Esprit Slovenija ponudi odličen izgled , skladno z njegovimi željami in pričakovanji. Vsaka oseba, želi na sebi svoje lastnost primerno prikazati v javnosti.



V tem pogledu je Esprit Slovenija tudi blagovna znamka, ki narekuje trende. Poleg tega pa Esprit Slovenija nudi tudi prilagajanje osebnim zahtevam. Vsaka oseba se obleče po svoje. Nekateri se dobro počutijo takrat, ko so sproščeni, drugim bolj ustreza športna odprava, obstajajo osebe, ki cenijo eleganco, ter seveda osebe, katere so si skozi čas ustvarile čisto svoj slog oblačenja. Vsakemu okusu se lahko zadovolji, če seveda kupec to hoče in pričakuje. Vsekakor pa ima možnost, da se kupec prilagodi modnim smernicam. Značilnost modnih smernic je, da se na eni strani od sezone do sezone spreminjajo, na drugi pa se v daljših časovnih obdobjih tudi ponavlja. Oziroma se ponovno odkrije odločnost oblikovanja in ustvarjanja izpred nekaj let ali daljšega obdobja. V nekaterih primerih je to prijetno opravilo, saj iz garderobne omare rešimo oblačila, ki so odlična, vendar jih zaradi modnih trendov, ne uporabljamo. Tako s ponavljajočimi se modnimi trendi poskrbimo, da je naša garderoba vedno prevetrena in sveža. Seveda pa je dobrodošlo, da prevetritev garderobe poskrbimo z novimi artikli. Veliko oblikovalcev namenja obsežen del svojih aktivnosti pri ustvarjanju tako trendov, kakor tudi prilagodljivosti.

Prilagodljivost se v mnogih primerih zgodi sama po sebi. Oblikovalec ima svoj način oblikovanja, ki se v mnogih podrobnostih nikoli ne bistveno spremeni. S tem omogoča, da so njegovi izdelki prepoznavni, kupcem pa omogoča, da se novejših ujemajo s starejšimi v mnogih podrobnostih. Esprit Slovenija je odličnost nakupa, ki navdušuje številne osebe z različnimi okusi, željami in zahtevami.

http://www.nama.si/esprit

Ni komentarjev:

Objavite komentar