sreda, 18. november 2015

Vrtno pohištvo, pisana ponudba

Vrtno pohištvo je lahko pisana ponudba , če se tega zavedamo in to tudi izkoristimo pri svojih osebni izbiri. Pisana ponudba je vrtno pohištvo takrat, ko si za dober nakup vzamemo čas in s tem pridobimo vse koristne informacije. V sodobnem času je vrtno pohištvo izziv vsem, ki se z njim ukvarjajo na enak način, kot je bilo vrtno pohištvo pred desetletji ali v bolj oddaljenih obdobjih. Zato je dobro, da se soočimo s tem, kakšno je vrtno pohištvo danes. Zahteve trga za vrtno pohištvo so zelo različne.



Na eni stani imamo splošno ponudbo, na drugi pa posebno ponudbo. Splošna ponudba je tista ponudba, ki je najbolj zanimiva za množice. Kar pomeni, da je njen namen zadovoljiti kar se da veliko število kupcev. Posebna ponudba pa pomeni, da je ponudba prilagojena manjšemu številu kupcev. Vendar lahko prinese vsaj toliko kot splošna, zaradi posebnega načina kupovanja, cenjenja takšne ponudbe ter številni drugih lastnosti. Kupci se odločamo po svojih željah, izkušnjah ter tudi trenutnem navdihu. Želje so največkrat omejene s prostorom, oblikovnim ujemanjem, funkcijo, na drugi strani pa imamo za vse te lastnosti preko naših želja na svoj način izoblikovane. Prostor je lahko izkoriščen v celoti, lahko pa delno. Kar pomeni, da lahko izbiramo v več različnih izvedbah. Glede na izkušnje in trenutni navdih lahko te lastnosti prilagodimo. To pomeni, da bodo izbrane vrtne garniture, vrtni ležalniki, vrtne klopi in številni drugi elementi temu prilagojene na najboljši možni način. Obstajajo številne ponudbe, ki nam ponujajo, v nekaterih primerih pa vsiljujejo spremembe. Tako lahko ponudbe prilagodimo novo nastalim spremembam v ponudi.

 Sama ponudba lahko v določenem času postane bolj ugodna. Kar pomeni, da prvotno odločanje nima več smisla, saj se z novo ponudbo ustvarjajo nova razmerja. Pred tem nam ista ponudba ni bila všeč, ker je cena odražala neprimernost. Z bolj ugodno ceno se ta ovira za vrtno pohištvo spremeni v celoti ali delno.

Ni komentarjev:

Objavite komentar