torek, 11. avgust 2020

Pantomima vas bo nasmejala do solz

 

Med vsemi družabnimi igrami velja pantomima za eno od najbolj priljubljenih. Za dobro voljo in veliko mero smeha v resnici ne potrebujete prav veliko. Igro si lahko oblikujete sami, na trgu pa so vam na voljo celo igre, ki vključujejo kartončke. Na njih so slike, ki kažejo na to, koga ali kaj morate oponašati.

Ker je na voljo precej pantomima iger, je najbolje, da pester in širok nabor preverite kar na spletu. Med ogledovanjem vsebine različnih iger s pantomimo boste hitro ugotovili, katera vam najbolj prija.

pantomima vas nasmeji


Pantomimo igrajte na vseh družabnih prireditvah zasebne narave

V času druženja s svojimi najbližjimi se večinoma najprej pogovarjamo. Ker se nismo videli kar nekaj časa, si imamo veliko za povedati. Naslednja faza druženja vključuje dobro hrano in pijačo, potem pa je že čas tudi za družabne igre, pri katerih ne sme manjkati niti pantomima.

Pantomima je najverjetneje priljubljena tudi zato, ker so pravila povsem preprosta in jasna. Ravno zato vam ni treba na dolgo in na široko razlagati pravil ter vam več časa ostane za samo igro. Je pa res, da tisti, ki kaže pantomimo, potrebuje tudi kar nekaj igralskih spretnosti in ne nazadnje kar veliko mero iznajdljivosti.

Pantomima na vlaku ali avtobusu

Pantomima je zelo priročna igra, saj jo lahko odigrate kjer koli in kadar koli. Če se z družino ali prijatelji peljete z vlakom ali z avtobusom na izlet, ki vključuje kar nekaj ur vožnje, se lahko med potjo kratkočasite s pantomimo. Zdelo se vam bo, da ste na cilj prišli celo prehitro.

 

Več o igri si lahko preberete na https://www.tojeto.info/artikel/pantomima/.

Ni komentarjev:

Objavite komentar