nedelja, 30. maj 2021

V pekarni potrebujemo rokavice za enkratno uporabo

Gotovo so rokavice za enkratno uporabo dobro znane vsem, ki se ukvarjajo s hrano. To je namreč nujna oprema za varno delo z občutljivimi živili, pogosto pa ima tudi druge naloge, predvsem v pekarnah. Na voljo imamo seveda različne izdelke, zato ne veljajo iste lastnosti za prav vse rokavice, a načeloma imamo vedno v mislih primerljive izdelke.

V pekarnah, gostinskih lokalih, slaščičarnah in drugih profesionalnih kuhinjah seveda uporabljamo raznovrstno opremo, ki nam pomaga pri delu. Tudi same rokavice za enkratno uporabo so pogosto v uporabi, ne le za delo s hrano, temveč tudi pri čiščenju in pospravljanju ter drugih nalogah v takšnem okolju. Seveda se splača preveriti ponudbo izdelkov za pekarne in najti tiste, ki so najbolj ustrezni glede na potrebe.

Kakšne rokavice za enkratno uporabo uporabljamo?

Če se omejimo na rokavice za uporabo v pekarnah, imamo torej opravka s prav posebnim tipom, ki ima svoj namen. To so lahke in zračne rokavice in perforirane plastike, ki se uporabljajo za delo s pekovskimi izdelki.

Takšne rokavice imajo zelo izrazito nalogo, ki jo odlično opravljajo. Služijo zaščiti občutljivih živil, s katerimi pogosto rokujemo. Pekovski proizvodi sicer niso nujno zelo občutljivi in jih lahko brez težav prestavljamo in pakiramo, gotovo pa moramo poskrbeti, da pri tem ne prenašamo patogenov in umazanije. Rokavice za enkratno uporabo preprečujejo takšne stike in omogočajo enostavno rokovanje z izdelki v ponudbi preko celega delovnega dne.

Kje najdemo rokavice za enkratno uporabo?

Tovrstno opremo moramo torej imeti na zalogi. Kot velja za praktično vse izdelke, ki so namenjeni enkratni uporabi, potrebujemo tudi rokavice v večji količini, saj jih pogosto uporabljamo in menjamo. Imeti moramo zanesljivega dobavitelja, pri katerem lahko naročimo tovrstno opremo. Običajno gre za podjetja, ki se ukvarjajo z dobavo raznovrstnega materiala za pekarne in kuhinje, pri teh na enem mestu najdemo celovito ponudbo, gotovo tudi rokavice.

Rokavice za enkratno uporabo




četrtek, 20. maj 2021

Dobrodošli visoki škornji najrazličnejšega videza

 

visoki-škornji

Visoki škornji se zagotovo nahajajo v prav vsaki garderobni omari prave dame, ki ve, kaj obuti, ko se odpravlja na kakšen pomembnejši gala dogodek. Sicer pa je takšna obutev v današnjem času primerna tudi za nekoliko manj formalna srečanja. Na trgu so vam namreč na voljo visoki čevlji v najrazličnejših podobah. Izbira pa je v največji meri odvisna od vašega okusa oziroma od stila oblačenja.

Nekatere predstavnice nežnejšega spola prisegajo predvsem na ožje modele visokih škornjev, spet druge na nekoliko širše. V veliki meri je izbira odvisna tudi od njihove postave. Je pa res, da če so višji škornji ali gležnarji ustrezno kombinirani z oblačili, je precej vseeno, ali je ženska nekoliko močnejše postave.

Nevtralni ali pisani škornji nad in pod kolena

Visoki škornji so lahko nameščeni nad ali pod kolena. Za obe vrsti je značilno, da postavo ženske ob pravilni kombinaciji z oblačili naredijo bolj prefinjeno in bolj elegantno. Sam splošen videz pa je ne nazadnje odvisen ne samo od modela čevlja, temveč tudi od barvnega odtenka. Najbolj iskani so visoki škornji v nevtralni barvi, še posebej črni.

Po drugi strani pa ženske, ki se rade odenejo v oblačila nevtralnih barv, najraje posegajo po nekoliko bolj drznih barvah škornjev. K črni ali beli obleki se na primer odlično podajo tudi škornji v kateri od bolj kričečih barv, kot je na primer rdeča.

Lakasti visoki škornji

Škornji so lahko narejeni iz številnih vrst materialov. Izjemne prednosti vam na primer prinašajo takšni, ki so izdelani iz usnja. V veliki meri je prav od vrste materiala odvisno, kako bo čevelj deloval navzven. Če v množici želite še posebej izstopati, potem si nadenite nekoliko višje lakaste škornje. Na trgu jih lahko najdete v številnih barvnih odtenkih oziroma kombinacijah. Zagotovo pa so najbolj uporabni črni ali pa takšni v kateri od drugih nevtralnih odtenkov.

Od materiala pa je odvisno tudi to, kako dolgo vam bodo izbrani visoki škornji sploh dobro služili. Prav tako je od tega odvisno tudi samo čiščenje in ne nazadnje tudi vzdrževanje obutve. Najpomembneje pa je, da obutev po uporabi vedno shranjujete na za to določenem mestu.

četrtek, 6. maj 2021

Strast, dizajn i inovacije

Under Armour je jednoa od popularnijih svjetskih tvrtki koja se bavi proizvodnjom sportske obuće. On je najpoznatiji po svojim izdržljivim, vodonepropusnim ruksacima koji su dizajnirani za bolju organizaciju stvari, prenošenje stvari i zaštitu istih neovisno o tome što nosite i gdje se nalazite. Osim ruksaka, Under Armour proizvodi i različitu sportsku odjeću i obuću, a njihova misija je pomoći sportašima, ali i rekreativcima da budu još i bolji, što postižu kroz strastvenost, dizajn i konstantnu potragu za inovacijama.

Brz i velik rast na tržištu

Ova američka tvrtka brzo nakon svog pokretanja, već 2015. godine, zabilježila je velik rast. Upravo je taj rast bio uzrok velikog rasta njihovih dionica i to rast od 7,3 %. Direktor tvrtke Kelvin Plank rekao je kako su za taj rast i napredak zapravo zaslužne osobe koje uopće ne rade u tvrtki njihovoj tvrtki. Najveći porast zabilježen je u idućim sektorima: • sektor opreme za golf • sektor ženske sportske opreme • sektor košarkaških dresova i tenisica Na tom uspjehu direktor Kelvin Plank zahvalio se golferu Jordanu Spiethu, primabalerini Misty Copeland i zvijezdi Golden State Warriorsa Stephenu Curryju, po mišljenju mnogih jednom od najboljih šutera u povijesti NBA-a.

Under Armour

NBA pomaže u prodaji tenisica

Klevin Plank rekao je kako su za porast prodaje Under Armour tenisica zapravo zaslužni sportaši Stephen, Misty i Jordan koji su ih naučili misliti izvan okvira, odnosno imati širu perspektivu. U tom smislu porasla je i prodaja Under Armour dresova za košarku za čiju je planetarnu promociju zaslužan Curry, i to više nego što su u očekivali. Curry je stvorio iznimno veliko zanimanje kupaca za ovaj brend. Iako tržištem košarkaških tenisica vlada Nike na čelu s promotorima Michaelom Jordanom i LeBron Jamesom koju su toj tvrtki donijeli milijun dolara, Under Armour je pak profitirao na tenisicama Curry One i pobjedi Golden State Warriorsa u finalu NBA-a. A to je ovoj tvrtki uprihodilo rast prodaje od 40 % i prihod od 154 milijuna dolara.