torek, 8. december 2015

Korzika, izbrana destinacija

Korzika je lahko izbrana destinacija . Korzika je želja, preko katere je počitniška izkušnja odlična. Zelo pomembno pri tem je, da Korzika na eni strani omogoči izpolnit želje na drugi strani pa Korzika ne presega naših zmožnosti. V življenju si iz dneva v dan oblikujemo želje. Korzika je mnogim želja iz šolskih klopi. Drugim pa je Korzika želja na številne druge načine. Motiv za želje je od primera do primera različen. Del motiva pripada nam samim, del pa prihaja iz okolice. Ker je človek družabno bitje, si motive pridobiva po načelu zgledi vlečejo.



To pomeni, da določen predmet ali storitev postane želja z predstavo, ki jo je dobil v okolici. Dobrodošlo pri tem je, da ostanemo na realnih tleh. Včasih je želja večja, kot realnosti, velikokrat pa tudi z željo pretiravamo. Kar pomeni, da se po uresničitvi ne zgodi tisto, kar smo pred tem pričakovali. Zmožnosti za destinacijo so od primera do primera različni. V primeru, da zmožnosti niso primerne zahtevam destinacije moramo izbrati alternative. Obstajajo mnogi primeri alternativ, katere lahko izbiramo, ter nam nudijo dober nadomestek. Značilen primer je termin. Največkrat so najbolj cenjeni točno določeni termini, termini pred in po njem pa ne več toliko. Z oddaljenostjo v prihodnost se dostopnost lahko veča. Kar je za nas lahko kljub temu spremenljivo. Predvsem pa ustreza našim zmožnostim za destinacijo. Pri tem nam ne sme biti nič nerodno, saj so mnoge osebe to že izkoristile, mnoge pa to izkoriščajo tradicionalno. Obstajajo pa tudi osebe, ki tradicionalno izbirajo predvsem ali zgolj takšne destinacije.

 V nekaterih primerih so izbrane naključno. Kar pomeni, da je zmožnost, dostopnost in druge podobne lastnosti, osnova izbire. Cilj in vse drugo pa se prilagaja. Kar ni nujno napačno, kot bi mislili ljudje, ki imajo obrnjen način določanja destinacije. Prav neznano je zanimivo in ponuja čar neznanega. Korzika zna navdušiti.

Več informacij

Ni komentarjev:

Objavite komentar